Ingrid Andenæs Tronstad
   
 
  204 “New Outlook” 60 x 60 cm Akryl på lerret 9 500,-
   
 

VERNISSAGE LØRD. 29. MARS. KL. 15:00 - 18:00
Utstillingen varer t.o.m. 4. mai. 2014
29. mars åpner utstillingen ”Travelling” på Hole Artcenter. Med dette inviterer vi på en reise i Ingrid Andenæs Tronstads univers.

Ingrid A. Tronstad har gjennom sin maleriske friskhet utviklet et uttrykk som er koloristisk med  kontrasterende flater og linjer. Det er samtidig et sanselig nærvær i bildene som treffer publikum. Bildene er malt med  lekne, enkle strøk, samtidig kraftfull og stilsikker penselføring. Ofte kan bildene minne om glassmaleri, som om lyset skinner igjennom lerretet og skaper et reflekternede og lysende uttrykk.

Bildene til Tronstad er elegante, rene og fargesterke og gir en opplevelse av optimisme. I flere av de nye maleriene har linjene blitt til helt klare antydninger til skikkelser og hoder. Maleriene lever bokstavelig talt og gir fornemmelsen av bevegelse og fart slik det er når vi legger ut på en reise. Her er er det bare å henge med inn i en ny og spennende reise "Travelling" med Ingrid.

Ingrid Andenæs Tronstad har sin kunstutdannelse gjennom mange år fra skoler i California, Stockholm og Oslo, bl.a som elev hos anerkjente  kunstnere som Helle Kaarem, Roar Werner Eriksen og Markus Brendmoe.

Hun har en rekke utstillinger bak seg i inn- og utland, og er en av galleriets populære kunstnere.

Musikalske innslag ved Anna Keyn (16) og Linn-Eirin Haugen (17) fra Hole, og Christiane Roald (16) fra Asker.

Tronstad stiller ut ca 30 nye malerier i forskjellig format.

For kjøp av kunst, kontakt: Elenor: M: 92 888 150 elenor@holeartcenter.com

Åpningstider: Torsd. - søndag 12 - 17 : 00 Kafé m. lekre småretter