Karianne Gruer Torp
   
 
  Karianne Gruer Torp
   
 

VERNISSAGE LØRDAG. 5. november  KL. 15 - 18:00
Varer t.o.m. 20. desember  2016

«Livets dans - Mellom fjord og Fjell»

Hole Artcenter viser malerier av vår svært populære kunstner fra vårt eget distrikt Karianne Gruer Torp.
Gruer Torp har arbeidet veldig hardt og målbevisst i år. Hun har akkurat gjennomført en utstilling med stor publikumssuksess ved Kulturstiftelsen fengselet i Hønefoss, men er allikevel klar for utstilling på Hole Artcenter med ca. 20 nye malerier.

Karianne Gruer Torp (f.1969) er fra Jevnaker men bor og arbeider på Ringerike. Hun har «Mellom fjord og fjell» som tema i denne utstillingen.
Våre kjente fjell er nasjonalskatter. Jeg opplever en blanding av ydmykhet, og stor begeistring når jeg maler dem. Fjell er sammensatt av mange forskjellige former og variasjonene er uendelige – fra myke, bølgende former til mer markante linjer sier Gruer Torp.
Etter mange års arbeid med fjell som motiv, graver hun stadig dypere inn i tematikken lys, skygger, symbolikk og magi som vi assosierer med de store fjellmassivene.
Dybden mot den uendelige horisonten og roen i det mektige fjellandskapet er noe Gruer Torp ønsker å formidle.
I disse 20 nye maleriene tematiserer hun hvilken kraftig påvirkning fjellet og naturen har på oss. Innenfor fjellheimens minimalistiske fargeskala finner vi en fantastisk variasjon av jord, og blåtoner. Bildene er figurative og abstrakte, dype og spennende, tidløse- og geologiske.
Dette  blir det en utstilling med to kunstnere som berører oss på hver sin måte.

Velkommen til en flott høstutstilling.

 

For kjøp av kunst, kontakt: Elenor: M: 92 888 150 elenor@holeartcenter.com

Åpningstider: Lør-sønd. 12 - 17:00 eller etter avtale
Kafé m. lekre småretter