Kunstsenter
En komposisjon av
arkitektur, design og samtidskunst.

V
i arrangerer separat og kollektive utstillinger, og viser moderne installasjon, skulptur og billedkunst. Vi holder høy kvalitet på det som vises, og arbeider med komposisjon og samspill mellom kunstformer og omgivelser.

Design og arkitektur i hovedbygget er gjennomført på kunstens premisser, og omfatter ca 600 m2 veggplass, med takhøyde opptil 3,7 m.

Hole artcenter har knyttet til seg profesjonelle kunstnere og gallerier i flere land. Galleri Elenor på Majorstua i Oslo er en del av HoleArtcenter’s virksomhet. Se
www.gallerielenor.com

Vi organiserer worshops for kreative i alle aldre. Barnehager, skoler, firmaer og private. Kurslærer Elenor Martinsen underviser bl. A. i pigment og voksteknikk, aplikasjon av bladmetaller foto m.m.

Ønsker du info om fremtidige utstillinger & events?
Klikk
her

HOLE artcenter er bygget på et personlig og lidenskapelig forhold til kunst, design og arkitektur. Vi ønsker å utvikle et moderne kunst, og inspirasjonssenter litt i stil med Louisiana i Danmark, med salg av orginal samtidskunst av høy kvalitet, som vårt viktigste satsningsområde.

I tillegg til å organisere kunstutstillinger, tilbyr vi lokaler og fasiliteter egnet til bl.a:

• Konferanser
• Konserter
• Foredrag
• Kurs
• Film
• Selskaper

Helheten og miljøet gjør Hole artcenter til en helt spesiell opplevelse.


Ta julebordet på Hole artcenter, og opplev noe helt utenom det vanlige!

Hovedbygningen består av 4 store og luftige rom à ca 100 m2 fordelt på 3 etasjer, hvorav to orientert mot Tyrifjorden med adgang til tot 115 m2 terrasser med panoramautsikt

Vi har kapasitet til å bespise 80 mennesker samtidig i samme rom, uten at det blir trangt. 120 personer kan sitte i samme rom til konferanse/kurs etc. I tilfelle større grupper integrerer vi deler av utearealet (sommer) evt. tar i bruk flere rom. Kjøkkenet er moderne (industri) og kan betjene store selskaper og kokkekurs.

Foodoccasion er blandt våre samarbeidspartnere på matsiden

Teknisk utstyr som trådløst nettverk, projektor, stoler, bord, flipover, overhead tilbys. Forhåndsinformer om behov.

Etterhvert som stedet blir videreutviklet, vil vi ta i bruk større deler av
utearealet, og installere utekjøkken med anordning for oppspenning av stort seildukstakArkitekturen i hovedbygget er Japansk inspirert, moderne og minimalistisk. Proporsjoner, lys, farger og materialvalg fremhever kunstverkene. Store foldedører minimerer grensen mellom ute og inne, og åpner panorama mot himmel, fjell og vannflate.


Websiden er produsert av: web4kunst.com