Elenor Martinsen
   
 
  Nedsnødd, men like blid
   
 

VERNISSAGE LØRD. 31. AUG. KL. 15:00 - 18:00
Utstillingen varer t.o.m. 6. okt. 2013
"REFLEKSJONER"
Elenors bilder er satt sammen av inntrykk, fragmenter, drømmer og materialer, biter av fortid nåtid og fremtid, stramt, men uforutstigbart – litt som det ukontrollerbare livet i seg selv. De er abstrakte, arkitektoniske og fargesterke.

De fleste reagerer med en gang på bildene.

Prosessen / produksjonen frem mot ferdig kunstverk kan gå over år. Minner og objekter fra reiser, detaljer i naturen, gamle fotografier, pigmenter, voks, bladmetall og papirfibre komponeres og balanseres. Voksen gir skulpturelle perspektiver, og tilfører pigment og metall liv og dybde.
 
Elenor søker ro i sterke farger og kontraster.( !! )

En motsetning som krever knivskarp kunstnerisk balansegang. Elenor er drevet av energi og mot til å utforske, sammen med angst for å mislykkes når hun lager bilder. Assosiasjonene ledes mot ikoner, orientalsk, gammel arkitektur, kolonistil, Sri Lanka, Japan – Zen?  Smerte, spiritualitet og skjøre undertoner.

Har du et kunstverk av Elenor på veggen, vil du hver dag bli løftet litt opp over trivialitetene. Verden er full av små detaljer, materialer og glimt av drømmer, som i komposisjon kan fortelle oss om en magisk estetikk som også er en del av virkeligheten.

Elenors collager er sammensatt av voks, foto, rispapir, bladgull, pigment og pastell. Hun har konsentrert seg om denne teknikken i 15 år, og kan vise til en omfattende produksjon, utstillingsaktivitet og godt salg i mange land. I 2001 ble hun nominert til Carnegie Art Award.

For kjøp av kunst, kontakt: Elenor: M: 92 888 150 elenor@holeartcenter.com

Åpningstider: Torsd. - søndag 12 - 17 : 00 Kafé m. lekre småretter